Project beheer te veel werk? Geef het uit handen

Het organiseren van een project kost veel tijd. Wilt u zo veel mogelijk van uw eigen tijd aan het project zelf kunnen besteden? Dan kunt u het project beheer beter uit handen geven aan WATCH. Op deze manier houdt u meer tijd over voor de kern van het project en weet u bovendien zeker dat de organisatorische aspecten van het project op de juiste manier worden ingestoken.

 

De mogelijkheden van project beheer

WATCH begrijpt dat iedereen andere wensen en verwachtingen heeft bij het uitbesteden van het project beheer. Daarom biedt het projectbureau diverse diensten aan, die u los kunt afnemen of in een pakket met meerdere diensten kunt afnemen bij het projectbureau. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de urenregistratie van uw project te laten regelen door WATCH, maar u kunt ook diensten als facturering, agenda en planning, support en klantbeheer uit handen geven. U kiest zelf wat u intern houdt en wat u graag uitbesteedt.

 

Project beheer: ook voor non profit bedrijven

U kunt uw project beheer niet alleen uitbesteden als u een commercieel bedrijf runt en commerciële doelen wil behalen met het betreffende project, maar ook als u een non profit bedrijf heeft. Ook bij projecten met een ander doeleinde dan winst kan WATCH u ondersteunen met professioneel project beheer. WATCH helpt u ook in dit geval graag om zo veel mogelijk uit uw project te halen, wat het achterliggende doel van het project ook is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *