teambuilding

Een origineel personeelsuitje organiseren? Dat doe je zo!

Personeelsuitjes zijn niet alleen heel leuk, ze hebben ook nog eens een positieve invloed op de productiviteit binnen je organisatie. Ze bevorderen namelijk het werkplezier, het vertrouwen en de communicatie tussen je medewerkers. Reden genoeg dus om regelmatig een personeelsuitje te organiseren! Het is heel begrijpelijk dat het lastig is om keer op keer een leuk en origineel personeelsuitje te organiseren. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips voor het organiseren van een origineel personeelsuitje!

Beleving is essentieel

Vind je het lastig om een activiteit te verzinnen die écht origineel is? Dan kun je ook het verschil maken door de beleving die je eraan geeft. Een goede organisatie is net zo belangrijk. En een ontzettend gave activiteit kan net zo goed bevallen als een hele originele activiteit. Ga bijvoorbeeld quad rijden of paint ballen met je team. Hier zal zeker nog lang over nagepraat worden! Wil je een personeelsuitje in Breda organiseren? Dan kun je terecht bij Lot66. Hier kun je allerlei leuke activiteiten doen, zoals lasergamen, roboxen of sumoworstelen.

Betrek je collega’s erbij

Ook is het slim om je collega’s bij de organisatie te betrekken. Je moet bepaalde beslissingen nemen, en je collega’s kunnen hier als de beste mee helpen! Vinden je collega’s het leuk om ergens rustig te borrelen? Of willen ze juist sportief en actief bezig zijn? Als je hiernaar informeert, zal het personeelsuitje veel beter aansluiten bij hun wensen, zullen ze het als positiever ervaren en zal de opkomst worden vergroot! Informeer meteen even naar een aantal praktische zaken, zoals vervoer, een datum en andere wensen.

Voorpret

Voorpret is heel leuk als het gaat om een personeelsuitje. Wil je de gekozen activiteit nog even geheim houden? Stuur dan af en toe een hint, waardoor je collega’s uiteindelijk kunnen raden wat jullie gaan doen. Als ze al op de hoogte zijn van de activiteit, kun je hier wat leuke informatie over sturen. Zo wakker je het plezier voor het personeelsuitje alvast aan!

Teambuilding activiteiten

Een personeelsuitje is de perfecte gelegenheid voor teambuilding activiteiten. Dit zorgt er namelijk voor dat het team hechter wordt, dat er beter wordt gecommuniceerd en dat er meer vertrouwen ontstaat. En dat is weer positief voor de samenwerking op de werkvloer. Een leuke teambuilding activiteit is bijvoorbeeld een escape room. Hier los je samen puzzels en raadsels op, en het overwinningsgevoel is groot als jullie op tijd ontsnappen! Ook voor een escape room kun je terecht bij Lot66.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *